Hotelli Korpikartano

Koe Lapin luonto ja hiljaisuus

Majoitusta ja elämyksiä tuhansien tähtien alla

Voitte tehdä varauksen etukäteen esimerkiksi lähettämällä sähköpostia korpikartano@korpikartano.fi. Ravintolamme on avoinna rajoitetusti ja pyydämme varaamaan mahdollisen päivällisen etukäteen. Tervetuloa!

Hotelli Korpikartanossa tarjoamme kodikasta majoitusta sekä luonnon luksusta ja hiljaisuutta.  Hotellista aukeaa näkymät Menesjärvelle ja kauniiseen, vuoden aikojen mukaan vaihtuvaan Lapin luontoon.

Hotelli Korpikartano sijaitsee pienessä Menesjärven saamelaiskylässä Inarissa. Inarin kirkonkylä, Suomen saamelaiskulttuurin keskus, on vain 30 minuutin ajomatkan päässä. Vuoteen 2005 asti Korpikartano toimi saamelaisena kyläkouluna lähialueiden lapsille, mutta vuonna 2009 se avasi ovensa vieraille.

Sijaintimme on Suomen suurimman kansallispuiston, Lemmenjoen kansallispuiston kainalossa. Korpikartanon majoitus on ihanteellinen luontoa, elämyksiä, rauhaa, lepoa ja hiljaisuutta kaipaavalle, luonnossa liikkujalle!

Tervetuloa nauttimaan luonnon luksuksesta!

Hotelli Korpikartanossa tarjoamme kodikkaita, suihkulla ja wc:lla varustettuja rauhallisia huoneita. Huoneet sijaitsevat kahdessa eri majoitusrakennuksessa. Hotellihuoneita on yhteensä, 28 joten voit valita majoituksen omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Majoitukseen kuuluu aina aamiainen ja iltasauna.

Voitte tehdä varauksen etukäteen esimerkiksi lähettämällä sähköpostia korpikartano@korpikartano.fi. Ravintolamme on avoinna rajoitetusti ja pyydämme varaamaan mahdollisen päivällisen etukäteen. Tervetuloa!

Lemmikkiystävällinen hotelli

Olet tervetullut Hotelli Korpikartanoon lemmikkisi kanssa. Osaan huoneista ovat koirat ja kissat tervetulleita vieraita.

Majoitus hotelli Korpikartano kodikas aamiainen sauna Lemmenjoki Inari Lappi

Tule kokemaan luonto ja hiljaisuus Hotelli Korpikartanoon

Ravintola

Lähiruokaa Hotelli Korpikartanossa

Hotelli Korpikartanon ravintolan menut perustuvat lappilaiseen, suomalaiseen ja karjalaiseen keittiöön. Käytämme paikallisia tuotteita, kuten poroa, hirveä, lohta, siikaa, haukea, sieniä ja marjoja niin paljon kuin mahdollista. 

Suomalainen aamiainen

Aamiainen sisältää perinteisiä suomalaisia raaka-aineita, unohtamatta päivittäin vaihtuvia puuroja, toisinaan kermalorauksen tai voisilmän kera. Aamiaisemme ei ole lounasbuffet, mutta takaamme, ettei jää nälkä.

Puolihoitopäivällinen

Voit varata itsellesi ja seurueellesi päivällisen majoitusvarauksen yhteydessä. Lue lisää puolihoitopäivällisestä.

HOTEL KORPIKARTANO

Meneskartanontie 71, FI-99870 Inari, LAPLAND, FINLAND
+358 40 777 4339, korpikartano@korpikartano.fi

#HotelKorpikartano @Hotelkorpikartano

© Hotel Korpikartano All rights reserved