Hotelli Korpikartano

Koe luonto ja hiljaisuus

Majoitusta ja elämyksiä tuhansien tähtien alla

Hotelli Korpikartanossa voit kokea elämyksiä ja luonnon luksuksen kauniissa, hiljaisessa ja kodikkaassa majoituksessa. Huoneista aukeavat näkymät järvelle ja kauniiseen, vuoden aikojen mukaan vaihtuvaan luontoon.

Hotelli Korpikartano sijaitsee pienessä Menesjärven saamelaiskylässä Inarissa. Inarin kirkonkylä, Suomen saamelaiskulttuurin keskus, on vain 30 minuutin ajomatkan päässä. Vuoteen 2005 asti Korpikartano toimi saamelaisena kyläkouluna lähialueiden lapsille, mutta vuonna 2009 se avasi ovensa vieraille.

Sijaintimme on Suomen suurimman kansallispuiston, Lemmenjoen kansallispuiston kainalossa. Korpikartanon majoitus on ihanteellinen luontoa, elämyksiä, rauhaa, lepoa ja hiljaisuutta kaipaavalle, luonnossa liikkujalle!

Tervetuloa nauttimaan luonnon luksuksesta!

Korpikartano tarjoaa kodikkaita, suihkulla ja wc:lla varustettuja huoneita. Huoneet sijaitsevat kahdessa eri majoitusrakennuksessa. Huoneita on yhteensä 27, joten majoituksen voi valita omien tarpeiden ja toiveiden mukaan. Majoitukseen kuuluu aina aamiainen ja iltasauna. Matkaajat koirineen tai kissoineen ovat myös tervetulleita vieraita; osaan huoneista on sallittu tuoda lemmikkieläimiä. 

Korpikartano autumn

Ravintola

Menut perustuvat lappilaiseen, suomalaiseen ja karjalaiseen keittiöön. Käytämme paikallisia tuotteita, kuten poroa, lohta, siikaa, haukea, sieniä ja marjoja niin paljon kuin mahdollista. Teemme myös itse jälkiruoat kuten puolukkakakut ja mustikkapiirakat. Aamiainen sisältää perinteisiä suomalaisia aamiaisaineita.

HOTEL KORPIKARTANO

Meneskartanontie 71, FI-99870 Inari, LAPLAND, FINLAND
+358 40 777 4339, korpikartano @korpikartano.fi

© Hotel Korpikartano All rights reserved