Hotelli Korpikartanon saunat

Saunat lämpiävät Hotelli Korpikartanossa majoittujille. Voit varata saunan myös yksityikäyttöön tilauksesta Hotelli Korpikartanossa. Käytössäsi on puusauna tai  sähkölämmitteinen sauna.  Saunomisen välillä voit käydä vilvoittelemassa ja uimassa puhtaassa Menesjärvessä.

Sähkölämmitteisiä saunoja on kaksi ja molemmissa rakennuksissa on oma sauna. Kun varaat majoituksen Hotelli Korpikartanosta hintaan kuuluu yhden tunnin saunavaraus. Voit varata saunan etukäteen tai paikan päällä. Saunan ovessa on lista mistä pystyt varaamaan saunavuoron huonenumerollasi. Molemmista saunoista voit kävellä Menesjärven rantaan uimaan laituria pitkin tai talvella pyörähtää hangessa. Saunoihin mahtuu 8-10 henkeä.

Puulämmitteinen sauna sijaitsee Menesjärven rannalla. Saunan yhteydessä on myös palju, jonka voi varata saunan lisäksi. Voit varata molemmat etukäteen ryhmällesi. Puulämmitteiseen saunaan mahtuu yhtäaikaa 8 henkeä ja paljuun saman verran. Hotelli Korpikartanon puusauna on erillään muista rakennuksista ja erinomainen yksityisiin tilaisuuksiin. Puusaunalta lähtee oma laituri, jota muut vieraat eivät käytä.

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank

HOTEL KORPIKARTANO

Meneskartanontie 71, FI-99870 Inari, LAPLAND, FINLAND
+358 40 777 4339, korpikartano@korpikartano.fi

#HotelKorpikartano @Hotelkorpikartano

© Hotel Korpikartano All rights reserved