Korpikartanon

Ravintola

Hotelli Korpikartano Ravintola

Hotelli Korpikartanossa on 50 henkilön ravintola,  joka sijaitsee päärakennuksessa. Käytämme ruoanlaitossa paikallisia raaka-aineita kuten poroa, hirveä, kalaa, sieniä ja marjoja. Uskomme, että äidit ja isoäidit tiesivät miten tehdä hyvää, yksinkertaista ja maittavaa ruokaa oman maan ja vesien antimista. Haluamme seurata heidän jalanjälkiään nostaen voin ja kerman kunniaan. Teemme myös itse jälkiruokia kuten suklaakakkuja, puolukkapannacottaa, mustikkamoussea ja raparperipiirakkaa sekä muita itsevalmistamiamme herkkuja.

Hotelli Korpikartanon ravintolan terassilta on suora näkymä Menesjärvelle sekä Lemmenjoen tuntureille. Ravintolamme on auki tilausperiaatteella, ja pyydämmekin varaamaan ruokailut etukäteen, kiitos.

Hotelli Korpikartanon ruokafilosofia

Hotelli Korpikartanon ruokafilosofiamme on käyttää paikallisia antimia Inarista ja toimia vastuullisesti. Vastuullisessa toiminnassa olemme onnistuneet hyvin vähentämällä muun muassa ruokahävikkiä, luopumalla kertakäyttöastioista ja vaihtamalla kertakäyttöservetit ympäristöystävällisiin ekologisiin kankaisiin hamppulautasliinoihin

Aamiainen

Hotelli Korpikartanossa majoittuessasi aamiainen kuuluu huonehintaan. Talvella aamiainen tarjoillaan 8:30-10:00 ja kesällä 8:30-9:30. 

Kasvisruokapäivä kerran viikossa

Ylpeänä voimme myös kertoa, että torstaisin Hotelli Korpikartanossa on joulukuusta 2018 ollut kaikille vieraille kasvisruokapäivä, joka on saanut hyvän vastaanoton (We speak vege). Olemme iloisia, että olemme saaneet positiivista palautetta kasvisruokapäivästä asiakkailtamme. 

A-anniskeluoikeudet

Korpikartanossa ja hotellin alueella saunat ja kodat mukaan lukien on A-anniskeluoikeudet, joten omien alkoholijuomien nauttiminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Kotaravintola

Järjestämme tilauksesta ryhmille ja seurueille erilaisia tilaisuuksia viihtyisässä Kotaravintolassamme. Hotelli Korpikartanon kotaravintolassa on 50 paikkaa ja voit nauttia ruoan avotulen äärellä. Olemme suunnitelleet kotaravintolaan erilliset menut, joista voit valita.

Kuvia ravintolasta

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank

HOTEL KORPIKARTANO

Meneskartanontie 71, FI-99870 Inari, LAPLAND, FINLAND
+358 40 777 4339, korpikartano@korpikartano.fi

#HotelKorpikartano @Hotelkorpikartano

© Hotel Korpikartano All rights reserved