Tietoa meistä

Olemme ammattilaisluonto- ja eräoppaita, kokkeja, kerrossiistijöitä valmiina toivottamaan sinut tervetulleeksi ja tekemään vierailustasi ikimuistoisen!

ME

Arvostamme luontoa, paikalliskulttuuria sekä paikallista ja kestävän kehityksen elämäntapaa, jotka ovat vahvuutemme luonnonrauhan ja ystävälliseksi kehutun palvelumme ohella. Päivittäin otamme pieniä askelia lähemmäs ympäristöystävällisempiä palveluja ja kestävää kehitystä. Uskomme myös rentoutumisen ja tekemisen sopivaan yhdistelmään.

Me, jotka työskentelemme Korpikartanossa kunnioitamme samoja arvoja sekä jaamme kiinnostuksen luontoon. Useimmat meistä ovat koulutettuja eräoppaita sekä hotelli– ja ravintola-alan ammattilaisia, muutamilla meistä on myös paikallisia taitoja kuten poron- ja metsänhoito sekä kalastus.

Emme ehkä tarjoa luksusta niin kuin se usein ymmärretään, mutta tarjoamme laatuaikaa, mukavia aktiviteetteja, upeita tarinoita ja etenkin luonnon luksusta.

HISTORIAA

Korpikartano rakennettiin vuonna 1954 saamelaiseksi kyläkouluksi, jolloin koulu rakennettiin ”keskelle kylää”, jossa ei ollut tietä tai sähköä ensimmäisinä vuosina. Ne saatiin myöhemmin. Asuntola rakennettiin etäällä asuville oppilaille, majoitukseksi kouluvuoden ajaksi. Suurimmillaan koulussa oli 40 oppilasta, kahdella luokalla. Viimeisinä vuosina oppilaat saapuivat kouluun koulutaksilla, ja koulun sulkemisen jälkeen 2005, nykyisin koulutaksi vie oppilaat Inarin kirkonkylän isompaan kouluun.

Hotelli Korpikartano on saanut EU:n aluekehittämisrahastosta avustusta sähköisen liiketoiminnan kehittämiseksi 2014-2015

HOTEL KORPIKARTANO

Meneskartanontie 71, FI-99870 Inari, LAPLAND, FINLAND
+358 40 777 4339, korpikartano@korpikartano.fi

#HotelKorpikartano @Hotelkorpikartano

© Hotel Korpikartano All rights reserved