Sijainti

Menesjärvi sijaitsee Inarin kunnassa noin 33 kilometrin eli noin puolentunnin ajomatkan päässä Inarin kirkonkylästä ja noin tunnin ajomatkan, 80 kilometrin päässä Ivalon lentokentästä. Lemmenjoen kansallispuisto on Suomen suurin ja yhdessä rajan toisella puolella olevan Norjan sisarpuiston kanssa laajin koko Euroopassa. Muotka- ja Hammastunturin erämaa-alueet ovat myös lähellä. Inari on Suomen saamelaiskulttuurin keskus, kun Ivalo taas hallinnon ja kaupan keskus. Inarijärvi on Suomen kolmanneksi suurin järvi. Saariselkä ja Levi ovat lähimmät loma- ja laskettelukeskukset. Rovaniemi ja napapiiri ovat n. 360 kilometriä etelässä, ja Nordkapp n. 400 kilometriä pohjoiseen. Menesjärven kylässä on 17 taloa ja ympärivuoden asuu n. 40 henkilöä.

Matkustaminen ja kuljetukset

Teemme kuljetuksia ja meillä on omat autot aina 16:sta vieraalle asti, isommille ryhmille käytämme yhteistyökumppaneita. Julkisia kulkuneuvoja Korpikartanoon ei ole valitettavasti saatavilla. Linja-autot saapuvat Inariin etelästä ja pohjoisesta. Aikataulut ovat nähtävillä Matkahuollon sivuilla.

Läheisin lentokenttämme on Ivalon lentokenttä, joka on samalla myös pohjoisin. Muut mahdolliset lentokentät ovat Kittilässä ja Rovaniemellä ja Norjan Kirkkoniemessä. Lähin rautatieasema sijaitsee Rovaniemellä.

HOTEL KORPIKARTANO

Meneskartanontie 71, FI-99870 Inari, LAPLAND, FINLAND
+358 40 777 4339, korpikartano@korpikartano.fi

#HotelKorpikartano @Hotelkorpikartano

© Hotel Korpikartano All rights reserved